Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz hugi0 #121012 üzenetére

    Egyébként az újpesti okmányban is azt hadoválták mikor leadtam a jogsim az új B kat. miatt és postai úton kértem, hogy amit kaptam tőlük papírt azzal a már meglévő tehát az én esetemben A2-ig az A kategóriákat vezethetem. Pár nappal rá a sündörgő is ezt közölte velem az útszélén.

    Amit még érdemes tudni (GYIK) oldal középtájt
    Melyek a járművezetésre jogosító okmányok Magyarország területén? Vezetői engedély, nemzetközi vezetői engedély, új vezetői engedély kiadásáig, de legfeljebb a kérelem benyújtásától számított 60 napig: az adott kategória tekintetében lejárt érvényességű vezetői engedély és a közlekedési igazgatási hatóság által a kérelemről elektronikus úton kiállított adatlap http://kormanyablak.hu/hu/feladatkorok/75/OKMIR00029

    Ez egyébként egy baromi jó téma... :DDD

    dellfanboy az a Wilker egy lepra és a fos telepnek a keveréke akik 4 darab persely szállítását nem tudták managelni, fater GTK-s robiját lazán újraértékesítették miután megvették tőle roncsárban. Ott én még levegőt sem vennék nem, hogy motort.

    Ja és csak, hogy tiszta legyen a kép mialatt a váz sérült Kymco új életre kelt tolatott is nem keveset: UGK-444

    Legalján checkold a képeket még szépen látszik ez is:
    MŰSZAKI VIZSGÁLAT, 2013.05.11.
    Kormány és a kerék állása... hello... :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák