Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    félisten

    válasz zgospel #145036 üzenetére

    A sértettség beszél belőled. Ha megemlíted valakinek, hogy neked van eladó, hátha érdekli, akkor az egyenlő a hirdetéssel, ez így tök korrekt és egyértelmű.
    A tapasztalatokat megosztani pedig üzletelés nélkül is lehet, és pont erre való a fórum. :K

    Szerk: nagyjából minden szakmai topik, ami nem hirdető és nem lokál.
    Egyébként az itteni Összefoglaló pont így kezdődik:
    "Motoros topik
    Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!"

    [ Szerkesztve ]

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz zgospel #145036 üzenetére

    Aláírásba betehetsz bármit, hirdetés linkjét, megnevezést, árat is.
    Hirdetni csak az Aprón és lokál topikokban lehet és hát nem véletlen a kávé topik is lokál gyűjtőben van...

    Mi zavar? Hogy szabályt szegtél és szóltak érte, vagy feltételezed, hogy valaki jelentette az érintett hsz-t? :U

    #145040: Én sem értek egyet mindennel, ilyen-olyan kegyektől meg is szabadítottak, mert volt véleményem, amit le is írtam és a tetejébe még nem is másítottam meg.
    Igazad van, a különböző teljesítményszintek közötti felskálázás miatt a motorbirtoklással jár a cserélgetés, adás-vétel. Olyan ez, mint a cipő: viselni kell valamennyit, hogy kiderüljön, kényelmes-e.

    vihartigris: Ez a kérdés nagyon sokszor és sokáig szerepelt a topikgazdák workshopján. Van egy szűk kör, a moderátorok, házigazdák, köztük sem teljesen egységes a nézőpont. Az ő munkájukat segítik a topikgazdák, aki számossága már százas nagyságrend.
    Gyakorlatilag minden gyűjtő topikban heti rendszerességgel fordul elő hsz, ami hirdetés miatt kerül moderálásra. Autó, router, apu topik, stb.
    Egyfelől gáz a dolog, mert a szemszögedből nézve ártatlan dolog, másfelől így (a fórumra) nem szoknak ide a jófogáson és facebook-on szocilazálódott hirdetők elárasztva például az apuka csoportot gyerekülésekkel, babaruhákkal.
    Az is vicces, hogy a szakemberkereső topikban nem lehet szakembert ajánlani. Sosem láttam olyan szakemberkereső hozzászólást, amire érkezett volna konkrét ajánlás. Persze priviben lehet, elhalmozták ajánlatokkal a kérdezőt. És mindezt annak ellenére, hogy azért van jónéhány szakember, sőt, jó szakember a topikban, aki amúgy aktív, segít. És persze van olyan is, aki azt a tanácsot adja, hogy nyálazd meg az ujjad, mielőtt a fázist keresed. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

  • bacus

    őstag

    válasz zgospel #145036 üzenetére

    "az értelmetlen hisztijével elüldözte geresicset"
    Szerintem senki nem üldözte el, elment, mert többen rászóltak, hogy túlbuzgó. Ha valaki, akkor ő aztán gerlilla módon reklámozta régen a yt csatornáját, nem csak itt, hanem mindenhol.
    De megértem geresicset is, több topikba én sem írok, pont hasonló okok miatt.

    Egyéb iránt egyetértek veled, az a mondat, hogy "eladó a motorom", ez még nem hirdetés szerintem sem, de én se topikgazda nem vagyok, se moderátor.

    Van olyan topik, ahol segítséget kértek (mint szakember), felajánlottam, hogy én segítek, de nekem ez a munkám. Még más szóba se került, de már jött a figyelmeztetés. Nem csak ilyen ejnye bejnye, hanem kaptam egy néhány perces kitiltást is :D. Nos, azóta nem ajánlgatom magam, majd megoldják mások ingyen.

    Ez ilyen, elfogadtad a szabályokat, néha áthágja vki, az orrára koppintanak.

    "Most már 7 hozzászólás szól arról, hogy"
    Majd jön vki és törli, ha meg nem, elfér itt.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz zgospel #145036 üzenetére

    Bar nekem nem volt hisztim, de meg kell jegyezzem en nem is emlekszem hisztire, vagyis arra, h barki hisztizett volna, hogy a geresicsnek mennie kell. Geresics maga dontott igy, ebben sem tamogatta senki innen, bar valoban nem volt konyorges, h maradjon. Leginkabb teljes erdektelenseg volt, amikor megkerdezte, h menjen vagy maradjon.
    Illetve ilyenkor ő nem lenne felelos azert, h valaki felnyomja a hsz-edet. Topikgazdak torolni tudnak, vagy arra gondolsz, hogy mielott valakinek a jelentesere torlik a hsz edet, geresicst megkerdezik?

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák