Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz zack #4009 üzenetére

    úgy kell nekik, de megmondom őszintén, engem nem zavar, mindenki arra ül amire szeretne. az más kérdés, hogy puccoskodik a parkolóban, de azt meg úgyis hamar levágod valakin, hogy kávézó motoros, vagy igenis igyekszik odatenni magát és tanulni alázattal kitartással.. egy duki fapados dzseki 700 ojró, szóval minden aranyárban van... és ebben még bőr is alig van.
    itt a motorozás absz életstílus, a szerves része a minden napoknak (a robogósok elképesztő, külön történet...) a cég parkolójában is külön motoros parkoló van, öltöző, az utckában is mindenhol gondolnak a motorosokra, más világ nagyon. tiszta káosz, de működik a rendszer.
    egy kávézó motorost sem láttam, ütik-vágják az összes motort, de amit kell, azt mindig cserélik és rendes a szervizelés.
    én biztos veszek egy dukit magamnak 2-3 év múlva, addigra valamennyire emészthetően fogok tudni motorozni, keresek egy használt szép darabot, amit ha eldobok nem gáz. addig is egy gyári duki polóval kezdem, az csak 40 ojró :DDD és most már vannak is digó kollégák, akik kellően duki buzik és segíteni is fognak tudni a vásárlásban, mert tuti, hogy olasz piacról fogok venni.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák