Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Teasüti #88046 üzenetére

    Ezert kell v2 1000, vagy 1200. Az alul is combos.
    Egy negyhenger ezer alul szerintem nem eros. Rettento hosszu az egyes. Ahhoz hogy eletkozeli elmenyed legyen, azt is le kell attetlezni. Szoval egy egykettes rc8 az alul olyat tol, hogy nem kell 300 al menned, hogy erezd, van ereje.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Teasüti #88046 üzenetére

    V4-es, sor 4-es motoroknál jellemzően a több LE, arányaiban több nyomatékkal is jár. Ezért nem emeltem ki most konkrétan a nyomatékot.
    Mint írtam ahol nekem több erőre volna szükségem, az a 120-ról kilövés. Hiába rakom vissza 4.-be és lódul meg, az már nem az a fajta qrvárakapaszkodjunkbelémertjönfelazeleje gyorsulás.
    Illetve persze alsó tartományban is örülnék nagyobb tolásnak, pláne 2 személlyel.

    geresics

    Miért értetlenkedsz ezen? Mások a felhasználó szokásaink, igényeink, eleve más kategóriát hajtunk. Mentem nem egy ilyen motorral, számomra iszonyú kevés. Városba, agglomeriációba, A-B motorozásra bevásárolni okés, de a 140-150-es utazó elképzelhetetlen velük, illetve a futóművük is korlátozza a komoly kanyartempót.
    Téged elvisz tökön paszulyon az a 48 ló, mert neked arra kell, h 110-zel kicsorogj a világból és erdei utakon gurulj, én meg szeretek tempósan közlekedni, kanyarogni és kellően gyorsulni.

    "Néhol persze találkoztunk "autóversenyzőkkel", ott kicsit jobban ki kellett használni a motor lehetőségeit, de így is esélytelenek voltak, nem is értem néhány autós mire gondol, amikor elkezdi tolni neki..."

    Ezt meg mindketten tudjuk h egy 48 lovas 1 hengeres motornál közel sincs így.. A 200 lovas autóval könnyen körbeautózható egy ilyen motor, nem beszélve a végsebességről.
    A hétvégén egy 2009 körüli Civic TypeR-t értem utol lámpánál. Magam is meglepődtem h utána mekkorát gyorsult 180-ig. Pedig csak 200 ló körüli, 2000-es szívómotor van benne.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák