Aktív témák

  • Mr Dini

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Megjelent a StreamShark 1.1.47-os verziója, illetve a StreamShark modul 1.00.060-as verziója is.

    Volt egy álmom... Ez most megvalósulni látszik. Bár apró változtatásnak tűnhet, iszonyat sok munka volt vele. És hála annak, hogy végre van saját szervere is a repóknak, így lehetséges, hogy bekerülhessen a MovieShark kiszolgáló. Így ez most bekerült. Fontos, hogy a kiszolgálónak semmi köze hozzám, vagy a MovieShark repóhoz, csupán a régi kiegészítőhöz hasonló forrásból építkezik. Aki tudja, tudja. :) Főleg adatvédelmi okokból ez a kiszolgáló alapból nincsen engedélyezve, mivel a működéshez egy proxyra van szükség. Ugyan a kiegészítő így is tucatnyi API-hoz és oldalhoz csatlakozik, amik ki tudja milyen adatokat gyűjtenek, az általam tákolt API mindössze a keresett film címét/imdb azonosítóját, egy IP címet és a StreamShark modul verzióját küldi és tárolja el ideiglenesen. Ezeket az adatokat csupán akkor használom fel, ha hibát észlelek a működésben, vagy valaki hibás működéssel kapcsolatban keres meg és nem tárolom hosszútávon. Alapból a kiszolgáló ki van kapcsolva és kikapcsolt állapotban ennyit sem kapok meg.

    Főleg sorozatoknál kicsit béna a kereső, de igyekeztem. IMDB alapján is tud keresni, amivel nagyon pontos a jó találat esélye. Ha viszont nincs IMDB a kiszolgálón, akkor előfordulhat false pozitív.

    Fontos, hogy semmi köze se az MSRepó csapatnak, sem nekem a MovieShark kiszolgáló tartalmaihoz. Még csak linkeket sem tárolok az adatlapokhoz. Használat csak saját felelősségre.

    Egyelőre nyílt az API, de ez a jövőben változhat. Meglátjuk, mennyire fogja tudni tolerálni a rohamot a szerver. Elképzelhető, hogy leáll az API, ugyanis nem volt még éles load alatt tesztelve. Szóval az első pár hétben türelmet kérek! :B Ha épp nem működik, nyugodtan lehet jelezni.

    A forrásról pedig annyit érdemes még tudni, hogy csak annyit jelez, hogy az adott tartalom HD-e. Azt nem, hogy ez most 1080p, vagy 720p. Simán lehet, hogy a HD címke FHD tartalmat takar.

    A forrás nevét pedig kéretik nem meghivatkozni. Hívjuk csak MovieSharknak. Köszi.

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Aktív témák