Aktív témák

  • Mr Dini

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Transmission 2.92 telepítése FFp alá ZyXEL NSA5**-ra

    A művelethez szükségünk lesz az FFp-re, melynek telepítéséről ebben a hsz-ben írtam. Illetve kelleni fog egy uwsiteloader-es repó hozzáadás és egy PATH rendberakás is.

    :R Hatalmas köszönet ezúton is Anonymus23-nak, aki biztosította a vasat és a csomag elkészültét! :R

    Majd adjuk ki a wget http://users.atw.hu/mrdini/520-packages/Transmission-2.92-arm-1.txz -O /tmp/Transmission-2.92-arm-1.txz; funpkg -i /tmp/Transmission-2.92-arm-1.txz; rm /tmp/Transmission-2.92-arm-1.txz parancsot.

    Tegyük fel a függőségeit:

    slacker -UuiA br2:{uClibc,uClibc-solibs,openssl,openssh,curl,gcc/intltool,rtmp} mz:libevent

    Aztán próbáljuk indítani a /ffp/start/transmission.sh start paranccsal. Ha nem ír hibát, hanem rendben elindul, akkor a webes felülete elérhetővé válik a http://nasod IPje:9091 címen. :) Ha azt mondja, hogy nem létezik a /ffp/tm/.transmission-daemon mappa, akkor csak futtassuk le megint a /ffp/start/transmission.sh start -t.

    Amit még érdemes megemlíteni, hogy a settings.json a /ffp/tm/.transmission-daemon mappában van és az alap konfigtól eltér, én állítottam be. Nos, ezt azért kellett megtenni, mert a default (alap) konfig mellett be sem jött a webGUI, 403-at dobott... De módosítottam még pár dolgot, hogy a lehető leggyorsabb teljesítményt adja a TM (viszont a peer számot nem módosítottam...).

    Sok sikert hozzá!

    Mr Dini

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Aktív témák