Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nozs23

    addikt

    válasz Busterftw #17 üzenetére

    Ha az Apple Musicot nezzuk, amivel a Spotify versenyez, a Spotify 56% piaci reszesedessel rendelkezik az EU-ban. Mirol beszelunk?

    Ohm, arrol, hogy ne az Apple diktalja, hogy a cegek mit es hogyan kommunikaljanak a felhasznalokkal. Emiatt nyeltek be a birsagot.
    Es csak azert, mert nem mukodik a teljesen nyilvanvalo self-preference, anti-competitive viselkedes meg nem okes, legalabbis az EU szerint.
    Esetleg megprobalhatnanak egy olyan zenei streaming appot irni, amit a vasarlok akarnak is hasznalni.
    Igazabol egy kudarc, hogy 10 ev alatt, ilyen viselkedessel egyutt sem tudtak megkozeliteni a Spotify-t. Raadasul a MAC-emrol meg csak le sem tudom torolni azt a szart.

    Az az Apple, amit megszerettek a vasarlok, azert lett az, ami, mert folyamatosan jobbnal jobb termekekkel jott elo, hogy elnyerje a vasarlokat a MS-tol. Konkretan uszitott a nagy goliat elnyomása ellen. Ezért szomorú látni, hogy manapság mást sem csinálnak, csak azt, ami ellen anno olyan aktivan kuzdottek. Ami pedig kulon irritalo, hogy azokat a cselekveseket, amiket olyan nyilvanvaloan azert tesznek, hogy termeljek a profitot a fejlesztok hatan becsomagoljak egy ilyen user-vedo uzenetbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák