Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz kocos #141 üzenetére

    Mért ne lenne lehetésges? Egy publik tele van lámákkal (bocs, hogy ezt a szót használom), és baromira ki lehet őket ismerni, ezáltal el lehet simán ilyen statot érni. Azért mert neked nem sikerül, másnak sikerülhet. Ez a baj a magyar sceneben, hogy ha valaki jobb mint ő, akkor az vagy cheater, vagy makker, de JOBBAN TUTI, HOGY NEM JÁTSZIK! Idióta meglátás. Na mind1.

    Kalandor: Steelpad 4D az ami jó ilyen árban, bár pontosan nemtom mennyibe kerül. Nekem ez van, 1 éve tökéletesen működik, bár a skatez már rég elfogyott (elég spórolósan adtak hozzá), meg kopik a pad, de ez a teljesítményben nem látszik. Tehát oké, van rajta 2 hosszú csík, ahol az egér tappancsai 80%-ban mozognak, ott már fényes az amúgy fénytelen felület, illetve ilyen ''tapadósabb'' (nem találok rá jobb szót), de ugyanúgy megy rajta az egér, mint amikor új volt, és egy szövet pad, papírlap, vagy asztal pontosságát bőven felülmúlja. 1 dolog van még, hogy olyan havonta-2 havonata tisztogatni kell, mert koszolódik, bár ez nem nagy cucc, 5 perc alatt lemosod, szerintem ez más padnál is fentáll.


    [Szerkesztve]

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák