Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz dudi #23004 üzenetére

    Neked is első körben a Creative Aurvana Live!-ot tudnám javasolni, 17ezerért kb. harminc-harnincötezer forintos hang, viszonylag kényelmes (viszonylag nagy is, bár nem elefántfülekhez), és egyebekben éppen olyan tulajdonságokkal bír, mint amit elvártál. Hangban kb. a CAL!-lal egyen- vagy majdnem egyenértékű (de más karakterű) a Shure SRH440, ami kicsit kevésbé kényelmes, és 25ezer körül van Magyarországon. (Nemzetközileg e két fejhallgató kb. azonos árú, de Magyarországon kirívóan előnyösen kapható a CAL!.)
    A Creative-ról lényegesen feljebb levő szintre szerintem csak 40ezer körül tudnál lépni az adott egyéb kívánalmaidat figyelembevéve. Illetve kivételek lehetnek ez alól egyes Takstarok, Superluxok, amelyek ha nem is előzik minőségben, de ár-érték arányban elérhetik a Creative-ot, leginkább a Takstart Pro-80 és klónjai, de ezeket én még nem hallottam. A Takstarról teszteket olvastam, azok alapján valószínűleg tényleg igen jó ár-érték arányú lehet, de valószínűsítem, hogy az egyébként kicsit jobb mérési adatokkal bíró Aurvana Live! egy kicsit jobban is szól. Talán akad valaki, aki mindkettőt hallotta már.

    Tudni érdemes, hogy az Aurvana Live! lényegében azonos a kétszer drágább áron is felettébb népszerűségnek örvendett Denon D1001-es típussal, és hogy milyen jó alapokról indul, azt az is jelzi, hogy nemrég jelent meg az Aurvana Live!-hoz képest két és félszeres áron az Aurvana Live! 2, és abban ugyanaz a driver van, mint a Live!-ban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák