Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Dave™ #27027 üzenetére

    Nem akartam hozzászólni az általam ignorált illető hazugsággyűjteményéhez, már régóta szó nélkül hagyom, hogy kiélhesse fóbiáját szabadon.De ha már mémmé válik itt ez a förmedvény (négy mondatban tizenegyrendbeli hazugság), akkor azokkal hajlandó vagyok kommunikálni, akik kritikátlanul átvéve a rémhírterjesztést, továbbterjesztik a rémhírt - vedd ezt a bizalom jelének.

    Jól lekövethető, hogy Kammerernek semmi köze nem volt PeachMan kolléga D1100 rendeléséhez. A kolléga .DLL egymondatos javaslata alapján érezte magát felbátorítva, hogy megrendelje, majd az ellenvélemények hatására búskomorságba esett. Kammerer nem szólt bele az ellenvélemények áramlásába se, utólag vigasztalólag megjegyzett annyit PeachMan-nek, hogy legyen nyugodt, húszezerért főnyeremény (ha nem tetszik neki visszaküldi, vagy eladja annyiért, amennyibe került neki). Kammernek tehát nemhogy semmi köze nem volt PeachMan D100 vásárlásához, hanem jól láthatóan (#27026) hozzászólásában PeachMan rutinszerűen besorolja Kammerert a D1100-at szidalmazók táborába.
    Az pedig, hogy egy másik kérdezőnek válaszolva Kammerer napokkal PeachMa meggondolatlan vásárlása után elmonologizál-beszélget teljesen más emberekkel Pro 80 és a D1100 közti kategóriakülönbségekről, csak ostoba időutazásos hollywoodi filmekben, valamint a fóbiás hazudozó Dudika módszereiben hozható összefüggésbe PeachMan napokkal korábbi, .DLL javaslata kapcsán történt vásárlásával - és az most szinte mindegy, hogy Kammerer közel sem olyan értelemben filozofált a D1100-ról (most se és korábban se), mint ahogy azt Dudika már nem először beállítani próbálja.
    Ha Dave felül ennek a beteg rémhírterjesztésnek a farvizére, és továbbterjeszti a gonosz szándékú dezinformációt, akkor igen mélyre süllyed egy beteg elme erkölcsi fertőjében. Mindezt segítőleg. Ugyanez vonatkozik mindazokra, akik forráskritika nélkül készpénznek veszik, amit Dudika passzióból irkál Kammerer-fóbiáját kiélendő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák