Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz farkas11 #28015 üzenetére

    Egyikhez se szükséges, de nem leszel előrébb egy 90k-s fejessel mint egy 20k-ssal ha nem veszel hozzá megfelelő forrást. És nem erősítő szükséges ezt értsd meg! Nem erősíteni kell! Hanem jobb hangot kihozni az iphone-ból amit csak úgy lehet hogy az iphone egész hangkeltő részét kikerülőd! :R Sajnos ez van. Egy csuda több száz ezres iphone nem tud olyan hangminőséget adni mint egy kb 10ezres sansa clip+ :R

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

  • .DLL

    veterán

    válasz farkas11 #28015 üzenetére

    Nem csak az erősítő megléte a lényeg, de szerinted egy 90 ezres fejes miért kerül 90 ezerbe? (nem Bícc!) Egy normális fejes nyilván a hangja miatt, amit addig fejlesztgetett, finomított a gyártó, hogy részletes, transzparens, gyors, torzításoktól mentes, fázishelyes hangot adjon, ami kihozza a kategóriájában* a legapróbb részleteket is zenéből (*pl. DT770 és T70 más kategória, de a sajátjában mindkettő nyújtja az adott szintet)
    Most térjünk át a forrásokra, amit te kérdésesnek tartasz. Egy 90 ezres forrás miért kerül 90 ezerbe? (nem iPhone (érdekességképp az Apple megvette a Bícc-t) ) Ugyan azok okokból, mint fent, finomtottak csiszoltak rajtuk, hogy az elvárt hangminőséget ki tudják adni. Ha a fenti fejesek nem kapják meg ezt a hangminőséget, akkor csak annyira fognak jól szólni amennyit még éppen megkapnak, de semmiképp sem jön ki az, hogy miért adtál ki 90 rugót. Ha a szűk keresztmetszet a telefon, oké, de akkor bőven elég egy olcsóbb fejes is, vannak ott is elég jó darabok.

    Középút: veszel egy fejest 50k körül, és később még gyűjtesz hozzá, és veszel egy komolyabb dedikált forrást alá.

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák