Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz jzola #370 üzenetére

    No igen. Én is úgy látom, hogy a gyári fülessel telefonon hallgatott zenéhez nincs szükség FLAC-re.
    De itt is vannak "vájtfülüek" akiknek kell a 15-20k-s füles egy telefonhoz. Hát nem tudom... Ahhoz, hogy a metró zaját elnyomja, nekem bármi jó lenne. Bár állítólag az SGS3-ban elég jó hangkeltő elektronika van. Nem tudom.

    A régi időkben az mp3 azért is terjedt el olyan nagyon, mert nem volt pénzünk audió CD-re. Most se olcsók, de 10-15 éve 4-5 ezer forint egy albumért nagyon drága volt. Plusz a legtöbb embernek volt egy micro esetleg mini hifije. :U Az szerintem kevés hozzá... Szóval tényleg a többségnek mindegy. Én is csak mostanában kezdtem el keresgélni a minőségibb darabokat, miután hallottam a különbséget. Persze a következő lépés már nálam is a komolyabb hangcucc lenne. Na de megint a pénz...

    Igen, emlékszem, azok a régi 128-as mp3-ak volt, hogy órák alatt töltődött le a telefonos neten keresztül. : ) De legalább megtudtuk szerezni az aktuális kedvenc slágert.

    Elektronikus zenéből én eléggé egyedik hallgatok. Leginkább olyat, amit a többség rövid ideig se bír elviselni... :U De való igaz, ezek többsége a 90-es évek végéről származik.

    A Led Zeppelin ismerős, de nem nagyon hallgatom. : ) Ha már 70-es évek és "klasszikus", akkor Queen. Minden mennyiségben, egy szám kivételével az összes a kedvencek között. :)

    Ha már elektronikus zene... ezt próbálja valaki végighallgatni! :D Az kap egy csokit! :D Én végig szoktam...

    Más.

    Mire jó az 5 méteres jack hosszabbító kábel? :D Hát arra, hogy most úgy hoztam sört a konyhából, hogy le se kellett vennem a fejest a fejemről! :D Nagyon jó!

    @TheZukker: Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák