Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz Remus389 #82029 üzenetére

    Planár akkor sem néhány éve van. Nézz utána a Yamaháknak.

    Az a sok tesztelő amúgy az, aki reklámot csinál teszt helyett. Persze, hogy ezt tanácsolják, mert úgy mindig jobb eséllyel lehet valamit eladni, ha hozzászokik az ember, a fül gyakran alkalmazkodik még a nem természetes hangzáshoz is. A természetes az, amire villámgyorsan "rááll" a hallás, könnyedén befogadja az ember. Hozzáteszem, akusztikus hangszereknél, énekhangoknál.

    Simán lehet hallani, ha valami olyan felbontású/tartalmas, mint egy elektrosztatikus. Vagy mint a valóság. Ahhoz miért elég néhány perc, hogy a valós hangszerhangok az életben lenyűgözzenek? Ugye. Nem feltétlenül azzal, hogy szebben szól, de a gyorsaság, letisztultság. Ezek nagyon gyorsan átjönnek épp úgy egy hifi cucc esetén is, ha annyira kiemelkedő.

    Ja igen, erősítő. Attól még meglesznek egy dinamikus fejhallgató korlátai, hátránya egy elektrosztatikussal szemben, mert erősítőt cserélsz. Amúgy meg nézd meg az Audiophile Szalon kínálatában milyen erősítők vannak, azok sem feltétlen rosszak. Nem kell őket előre leírni. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák