Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BPali83

    csendes tag

    válasz Gzula[HUN] #110010 üzenetére

    Cloud párnákat nézegettem.Eredetileg ISK MDH 8500-ra kerestem, mert ugye azt rebrandelte a Muziker Lewitzre,de nem volt nagy választék.Cloudhoz akad rendesen, túl sok is. :) Mindegy rendelek abból ami jónak tűnik.Nincs gondom a basszussal ,talán egy leheletnyit lehetne több.Jobb szeretem a kiegyenlített hangzású fejhallgatókat, esetleg az enyhén V tetszik még, ezért is kérdezősködtem az OneOdio monitor 60 felől. Közben tájékozódtam, olvasgattam a hozzászólásaidat. Bírja még a tiéd ? Azt láttam, hogy a pro 50 hamar el kezd törni.

  • BPali83

    csendes tag

    válasz kiralytom #110500 üzenetére

    Már egy 56 ohmos fejhallgatónál is érdemes elfelejteni az alaplapit, meg úgy igazából egyébként is. :) Superluxtól eddig csak HD681 evo és HD661 fejhallgatóim voltak / vannak. Általában jó a Superlux fejhallgatók hangja, viszont a kényelem és az anyagminőség a gyengéjük.

    Lehet csak be kellene járatnod rendesen a Logitechet amúgy. Hatalmas tud lenni a különbség bejáratás nélkül. A HD661-nél pl a magas süketítő volt, kellett neki 6-8 óra mire visszafogottabb lett és megérkezett a basszus is.

    Bő 2 éve egy Lewitz HP8500-at nyúzok, ehhez kell normális forrás, mert nehezen hajtható.
    Egyelőre bírja még az 5 éves Sound blaster E1-em. Amikor megvettem a HP8500-at és hallgattam kb 10 percet, azért megijedtem kicsit. Rettenet doboz hangja volt. Ráengedtem az IsoTek-et és kimentem a kertbe 4 órát gazolni. Amikor visszaültem hogy ellenőrizzem történt-e változás, akkor nagyon megnyugodtam. :) Szerintem 5-6 órát simán hallgattam a kedvenc zenéimet, mert olyan szép kiegyenlített hangja lett és olyan részleteket hallottam végre, amiket a Superluxokkal addig nem. Egyesek kevésnek találják a basszust, szerintem nem vészes. A vastag gyári párna miatt messze van a fül a hangszórótól, de ezt orvosolni lehet kb 2000-2500Ft-os Hyperx fejesekhez való kínai párnákkal. Ez esetben viszont le kell szedni a gyári hangszóró védő hálót, mert a magast visszafogja a párna csere.

    Azért mentem bele ennyire, mert kényelemre és hangzásra is az eddigi legjobb budget fejhallgatóm. A minőség meg brutális. Többször sikerült már lerántanom és semmi baja. A vezetékén rendre átgurulok és nem tört meg. A Superlux vezetékek akkor is megtörnek, ha vigyázzban ülsz. A HD681 evo-nak a hangszóróin sorra engedtek el a gyári forrasztások.

    Játékra volt drágább Zalman és Razer fejhallgatóm is és azoknál már a Superluxok is sokkal jobbak voltak. A Lewitz HP8500 ebben is az eddigi legjobb. Apex legends-ben pontosan be tudok határolni minden apró neszt. A gránátok robbanása és a haverok pofázása mellett is meghallom, ha jön egy plusz csapat. Sokat nem segít, de meghallom. :D

    Őszintén megmondom, messziről kerülöm a mikrofonos fejhallgatókat. Kb 15 éve használok egy vezetékre csíptethetőt az asztalra lerakva és nincs vele semmi baj. Tiszta a hangja és nem adja meg magát mint pl a HyperX fejhallgatóké.

    Öcsémnek is rendeltem egy Hp8500-at, mellé egy Sound blaster play 3-at és meg van elégedve. Szóval ha valaki 20 ezer alatt keres budget opciót, akkor ez egy elfogadható páros. A Play 3-hoz kell egy usb hosszabbító, mert ha a pc-ből kifityegve van használva, akkor 100% hogy törik a vezeték 1-2 éven belül.

    Én most egy Lewitz HP9800-on filózok. Egyik fórum társ szerint jobb mint a 8500-as. Több a basszus magas vesztés nélkül és kényelmesebb is. Játékok terén viszont nem tudott mit mondani sajnos.

    Bocsi a regényért. :)

  • BPali83

    csendes tag

    válasz kiralytom #110503 üzenetére

    Igen, annak elégnek kellene lennie.
    A G Pro X -et nem ismerem, valami olyasmi rémlik, hogy az egyik haverom (neki ilyenje van) nem az Y elosztós jack-es megoldást használja, hanem csak az usb-s kábelt, és úgy jobban szól neki. Csak játékra használja, zenére van neki jobb. Játszásnál stereoba használja, a surround állítólag nagyon rossz. A mikrofon viszont jó minőségű, de ilyen árban ott a Hyperx Cloud S, ami sokkal jobb. Annak elvileg a mikrofonja is jó. HyperX cloud II-t próbáltam. Az fél óra után kényelmetlen volt és a mikrofonja gázos.

Új hozzászólás Aktív témák