Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • domewalk3r

    csendes tag

    Sziasztok!

    Rég jártam erre, jó látni hogy megy a topik :)

    Szóval, ismét szeretnék venni valami jóféle fejest, és ehhez kérném a tanácsaitokat.

    - Keret úgy 50e (nagyon max 60e)
    - Circum; Főleg zárt, de nem zárkózom el a nyitottaktól sem ha van értelmes a kategóriában, ami passzol az igényekhez
    - Laptophoz (tervben van valamilyen DAC/AMP combo, esetleg olyan 25e-ig akár erre is jöhet tipp - fiio e10k-t néztem), vagy fiio x1-hez
    - Olyat keresek ami zenéhez és játékhoz (CS:GO, BF) egyaránt jó
    - Hangkép: Az előd egy szintén itt ajánlott SRH440 volt, annak a hangját szerettem, bár nem volt túl kényelmes de megszoktam. Szeretnék viszont picit feljebb lépni, elsősorban basszus terén. Nehezen tudom körülírni, nem basshead füles kell, csak valami amiben mennyiségileg több van, ugyanakkor feszes marad és részletes, nem túlzó magasakkal és decens középpel. (a 440-et EQ-val használtam, 31hz és 60hz között nagyobbat, 125hz-en leheletnyit emeltem, minden más frekit békén hagyva)
    Zeneileg főként atmoszférikus+liquid funk dnb-t hallgatok, esetleg néha rockot/punk rockot meg egy kis metált.

    Eddig SRH840-et és ATH-M50x-et néztem. Előbbit egyáltalán nem, utóbbit egyszer nagyon rövid ideig volt lehetőségem meghallgatni :S.

    A válaszokat előre is köszönöm

  • domewalk3r

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék egy nyitott (circum) fejhallgatót venni, amit zenehallgatásra és játékra egyaránt használnék. Zene szempontjából DnB/Punk-Rock a preferencia, de alkalmanként más is becsúszik a klasszikustól a metálig. Ami fontos lenne az a tér nagysága és az egyes hangok elhelyezése ebben a térben (játék miatt), illetve a felsorolt zenei stilusokhoz ne legyen "túl kevés" a basszus.

    Árban kb 70-80e lenne a határ, használt is játszik (feltéve ha itteni fórumozóról van szó). Adalék, hogy normálisabb kinai fejes is jöhet, perpill Vietnámban vagyok szóval könnyen be tudnám szerezni.

    Tudom, hogy nyitotthoz kellene egy normális dac/amp, tehát ha valakinek lenne javaslata az adott fejeshez passzoló dac/amp-ra, azt nagyon szivesen venném (persze, a dac/ampnak megvan a saját topicja, de ahogy elnézem a komoly az átfedés :)) ) - dac/amp-al együtt max 140-150e lenne a keret.

    Ha ez segit, az eddigi fejeseim/IEM-ek amiket szerettem: SRH-440, SE215, RHA MA750, RHA t20, Sony MDR1-ADAC - utóbbi kettőt ma is használom.

    A válaszokat elöre is köszönöm. :R

  • domewalk3r

    csendes tag

    válasz ribizly #69106 üzenetére

    Rendeltem egy K7xx-et onnan még májusban, összesen ~60e volt a kaland normál szállítással, bár akkor jóval kedvezőbb volt az árfolyam. Rendeléstől 2 hét múlva nálam volt, semmilyen áfát vagy vámot nem kellett befizetnem! :DD
    Pedig a csomagon 200USD volt feltüntetve értékként.

    Zseniális a fejes, a műanyagok kicsit csájna de imádom. Bár szívesen összehallgatnám egy fidelio x2-vel.

  • domewalk3r

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tegnap este írtam ide egy kommentet de már nem látom sehol szóval itt van újra, ha nem ide való világosítsatok fel :)

    Adott egy AKG k7xx aminek a fejpánt tartó gumija már kezd elfáradni, nem akarom megvárni míg végleg megadja magát... gondolom van itt más k7 széria tulaj is, mi a teendő? komplett fejpánt csere/mod ügyében kit érdemes keresni?

Új hozzászólás Aktív témák