Új hozzászólás Aktív témák

  • tamast2

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem nagyon ertek a szamitogepekhez. A gepem uj koraban eleg jol ment. Mar vagy 3 eves es van amikor leblokkal akar fel percre is es valami olyasmit ir ki, hogy nincs eleg virtualis memoria. 512 MB DDR2 van benne, az eddig erdekes modon eleg volt, mostmar nem eleg?
    Ujra tettem a windows-t, nagyon keves program volt rajta, semmi virus, mert rogton telepites utan lefuttattam egy rendesen frissitett AVG-t az egesz merevlemezen. A programok is jelenleg a C particion kb. 6 GB-ot foglalnak el a 20 GB -bol. A D particion is van 100 GB ures hely van a kb. 135 GB-bol es nem tudom miert fagy le egyszer egyszer. Internetezes kozben akar 15 percenkent is megcsinalja, hogy leakad 10 masodperctol egeszen fel percig es semmire nem reagal ez ido alatt. A processzor homerseklete max. 33 fok volt, mert mar azokat is nezegetem. A Hard disk 38-39, de max. 40-re ment fel.
    Mi lehet a baj? Ja, es amugy sem valami gyors, meg egy total commander megnyitasra is varni kell 1-3 masodpercet mikor jol megy akkor is, video lejatszonal meg tobbet is. Regebben klikkeles utan szinte azonnal nyiltak meg a programok. Lemez toredezettseg mentesitest is csinaltam mindket particiora, ami lehet valamit javitott, de nagyon keveset.
    Tehat mondhatjuk, hogy tiszta uj programok vannak a gepen, jobban kellene mukodjon, mint ujkoraban, de igencsak lassu es akadozik.
    Miert?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák