Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mad_001

    csendes tag

    válasz Ren Hoek #26880 üzenetére

    Nahh délután járattam a Prime-ot, ugy hogy a memória meg a proci is 100on kínlódott kicsit több mint 3 órát ment és nem volt semmi hiba meg mellette még néha néztem is egy két dolgot neten és nem fagyott ki meg semmi. Akkor lehet hogy csak a Win7 kezdi összefosni magát? A memóriára írtad hogy ne bántsam hagyjam az eredeti értéken. Nem értek nagyon ezekhez de én nem állítottam nagyon át semmit egy kisebb érték van ebből a szorzóból ha arra rakom akkor 600Mhz körüli az érték ezen a 3.33 szorzón 860 körül van ha meg egyel nagyobbra rakom akkor 1000fölé megy. Gondolom akkor a 3.33as a jó mert az van a 800as érték közelébe? Vagy ha auto-n hagyom akkor a gyári értéket állítja be? én ezeket az időzítéseket nem is bántottam meg nem is nagyon tudom/foglalkoztam vele hogy hol van.

    Még lenne egy kérdésem. Néztem a hőfokot miközben ment a teszt. Everestbe 3 hőmérsékletet ír ki, a fő CPU érték kb 4fokkal kevesebb mit a magokra kiír külön.
    CPU
    CPU1
    CPU2
    Ha maxon megy jóideje a teszt akkor a CPU érték 58C ra kúszik fel másik programba ha nézem pl Core temp akkor ott ugyanezt az értéket írja ki mind két magra külön külön. Viszont amikor eléri ezt a hőmérsékletet akkor az Everestbe magonként kiír 61C körüli értéket. Tehát Cpu1: 61C Cpu2: 60C CPU:58C
    Most akkor melyiknek kell hinni? A CoreTempes értékek a jók és az everesztes mag értékeket külön ne figyeljem?

Új hozzászólás Aktív témák