Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMD Power

    titán

    válasz Füge007 #641 üzenetére

    Szia!

    Köszi szépen a jó tanácsokat. Nem fogok sokat menni vele. De mivel olcsón tudok gáz olajat és jobban is szeretem a diesel autót vezetni így ez miatt is azt szeretnék venni. Autó szerelő ismerős van. Bátyámnak van egy pár ismerőse. Ha megoldható a akkor előtte ők is megfogják nézni. Feltéve ha a tulaj bele egyezik.

    Semmit nem fogok elsietni. 26 évig kibírtam autó nélkül. Amúgy is néha már idegesítően alapos és megfontolt vagyok így semmibe nem ugrok bele egy könnyen.

    Még 1x köszi a tanácsokat. :R

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

  • Lejszi

    senior tag

    válasz Füge007 #641 üzenetére

    Anno én is úgy gondoltam, hogy veszek egy autót kp-re, mondjuk egy régi puntót. Volt rá 350e Ft-om. Aztan lebeszeltek róla, hogy egy régi 94-es puntót vegyek, nemcsak azert mert punto, hanem mert az már elég régi és sokkal több hibaforrás lehetséges. Inkabb azt a tanacsot adtak, hogy hitelezzek be egy "újabb" autóba. Ez utan esett a valasztas a "-es CLIO-ra. Azt a 350-et inkabb bele toltam kezdésként a CLIO-ba és felvettem hozzá 500e ft hitelt. Most járt le a törlesztőrészlet(1évre vettem fel a hitelt) és nagyon nem bántam meg hogy nem egy öregebb autót vettem amivel val.szinű több bajom lett volna.

    Ezt tudom neked is ajánlani AMD P. , hogy ha lehetoseged van rá, akkor vegyél fiatalabb kocsit. Most már ugy lehet varialni a torlesztoreszletekkel, hogy ha neked nincs annyi penzed, hogy fizess havi 50rugót akkor fizetsz csak 25-öt, de akkor is legalabb egy fiatalabb autód van.

    De a döntés rajtad áll. Mi csak jó tanácsokkal próbálunk ellátni :R

Új hozzászólás Aktív témák