Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shifty!

    senior tag

    válasz LamerGyuri #67024 üzenetére

    Szerk by fogyi: látom, hogy te a kapcsolókra vonatkozóan kérdeztél, én meg a belső térre válaszoltam. Mea culpa, de akkor már itthagyom :DDD

    Én megcsináltam. Ebay-ről vagy AliExpressről, már nem tudom melyikről, de szinte lényegtelen, rendeltem egy 20 darabos W5W T10-es pakkot, a gyártó a "Safego" nevű, előtte és utána is számomra tökéletesen ismeretlen valami. Olcsó, működik, ennyi a lényeg.

    A belső térben hibátlanul teszi a dolgát, cirka 10 perc kicserélni mindent, a lábtér világításoktól kezdve a térképolvasó lápmákonn át a csomagtartó világításig, szép erős hideg fehér fénye van, jóval jobban látható este a sötétben bármi a belső térben, mint a standard izzókkal, áldásos hatását főleg a csomagtérben élvezem.

    Ellenben amit nem ajánlok, az a rendszámtábla világításba való behelyezés. Elvileg máködik a dolog, mert ott is ez a babszem izzó van bent, de ott, mivel érzékeny a LED és a foglalat is a párára, esőre, melegre, pikk-pakk megadja magát, szóval vagy gondosan minden indításnál megnézed, hogy ég-e, villog-e (és ha nem ég, vagy villog, cseréled), vagy azt meghagyod ahogy van.
    Én cserélgetem szorgosan amíg van belőle, kék még nem szedett ki érte hogy jobban látja a büntiazonosítómat.

    [ Szerkesztve ]

    "Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

Új hozzászólás Aktív témák