Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hauptmann

    addikt

    válasz tikshow #14072 üzenetére

    A sport plexi azért jó, hogy ne nézzen ki hülyén a motor plexi nélkül. Vennék én, de az a kis szar huszonezres tétel, alig olcsóbb, mint a nagy túraplexi, nem normálisak.

    Sima 5-ös csavar kell, ami a nagyobb probléma, hogy én még rendes gumiágyas anyát nem találtam. Gagyi a párszáz Ft-os kínai, és a 4 ezres Oxford is, a nehéz túraplexi szétveri, főleg a két szélső felfogatási pontnál.. Ha Te esetleg találsz valami strapabírót, szólj.

    Diósd, Szabadság út 85, Poli-Car. Úgy ajánlották, a Mű-Hege a múltkor is nagyon húzta a száját, hogy plexit kell hegesztenie, nagyon el sem akarta vállalni, úgy kellett neki könyörögni, hogy a két fület csinálja meg (és most a másik két, eddig sértetlen fül tört le), inkább most máshová vittem.

    Itt mondta az ember, hogy előbb-utóbb a Givi is elkezd majd repedni a kézvédő belsejénél, nagyjából a legszélső rögzítési pont felett. Ha szerencsénk van, akkor lefelé reped, és nem megy a látótérbe. A gyári füstszínű közepes plexi meg úgy ahogy van, fos, rideg anyagból van.

Új hozzászólás Aktív témák