Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz csongi #20785 üzenetére

    Kidobott pénz, az! :( Hiába lett vele élettel telibb a motor, arról nem beszélt az apró betűs rész, hogy 18 grammra kell lemenjünk, hogy a 120-at kényelmesen érje el. hanem sok idő mire 110-ből 120lesz Ezt így most ha nem haragszol érte meg cáfolnám, este dobok be linket megfogsz lepődni milyen rövid távon sikerül 30-40-ről a 120-at kihúzni belőle, érezhetően lehetne még mindig elvenni ebből a dinamikából a végátétt javára. Csak itt nem olyan egyszerű mint lánc + váltónál, hogy nézek / számolok egy gearratiot és meg is van a bűvös szám.

    400-ast is nézte de abból meg csak az ív lámpás tetszik neki a 2000 körüli. Én akkor is CBF500 felé noszogatom, az lenne neki a legkényelmesebb talán... Amúgy ez vicc néha nem tudom az apám vagy a haverom főleg mikor valami olyan a téma amiben belsőégésűmotor van lesz egyszer kölköm tuti motorra ültettem legjobb közös program és második gyerekkor.... :D

    Robi téren ami még felmerült benne az a Beverly 500, apám pont úgy néz motort mint ént odaát ismerik és szerintem már Miamiba kívánnak, teljesen szimpátia alapján ha tetszik neki a végkifejlet ami ott fog állni az udvarban és azért élvezetes is vele menni nem igazán veszi figyelembe később mekkora a szop*faktora a motornak.

    650-ből EXE , a régebbieknél gondot okoz a szíj.
    Ezt, hogy érted?

    Scara tényleg ronda, még talán feketében egy minimális krómmal oldaldobozokkal elmegy kategória de...

    @Digit: Köszi! :R Mehet a vadászat egy szett csúszkás dolgot még megér, plusz az új szíj és kiderül. Az új szíj rövidebb is 946-950 nem tűnik soknak... reménykedjünk. Komolyan az az érzésem nem megy ki hátul rendesen a szíj, nincs ford.szám mérő de fülre érezhető nem forgott még ki a motor. (Lehet visszakerül kíváncsiságból a régi kopott vari... )

    Kidobott pénz arról nem beszélve természetesen az új harang se sima lett hanem könnyített hűtő bordás. :D
    [...] így melegen végre nem rángatva indul, eddig valamiért melegen hajlamos volt be be dadogva rángatni, de a nyitott hűtött harang megoldotta.

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák