Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz KilgoreTrout #17885 üzenetére

    Engem is érdekelne hogy hol írnak erről. Amúgy az önerősöknél én sem tudom elképzelni ezt. Az egyetlen szervezet aki tud róla, hogy támogatást kapott valaki napelemre ebben a formában, az a MÁK. Kivéve talán azokat az eseteket, ahol a túlbuzgó telepítő beírta az igénylőre, hogy támogatásból készült a rendszer (ami ugye azon a ponton nem is igaz, hiszen az ügyfele finanszírozta 100%-ban).

    Szóval max annyit tudnak tenni, hogy írnak neked egy szép levelet, hogy köss bruttós szerződést, ellenkező esetben vissza kell fizetni a támogatást. Ezt meg kb. kizártnak tartom.

    Persze itt azokra gondolok akiknek már elkészült a rendszer, és megkapták a támogatást is. Nálatok azért a januári beadás elég necces, eleve borult volna már a tervetek július 1-el, csak kényszerből nem tudták hatályba helyezni azt a rendeletet. Szerintem itt is minden nap ajándék kb., bármikor mondhatják hogy na, akkor mától éles, mert a szolgáltatók már kötnek bruttós szerződést. Én a helyedben nem húznám januárig, már ha valahogy meg tudod oldani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák