Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    Sziasztok,

    Kicsit belezavarodtam abba, hogy az óracseréhez kivel milyen papírok birtokában kell szerződést kötni.

    Pest megye (ELMŰ Hálózati -> EON, ELMŰ -> MVM Next), készrejelentés megtörtént a napelemes cég által.

    Kaptunk egy számlát a 40 ezres óracsere díjról az ELMŰ-től, az alábbi szöveggel:

    "Annak érdekében, hogy az igénybejelentéshez kapcsolódó szerződéskötés megtörténjen a Műszaki-gazdasági tájékoztatóban jelzett dokumentumokkal és a csatlakozási díj befizetését igazoló bizonylattal (csekk, vagy átutalás igazolása) keresse fel a jelen tájékoztatóban feltüntetett valamelyik ügyfélszolgálati elérhetőségünket, és kösse meg a hálózatcsatlakozási, valamint a hálózathasználati szerződéseket. A hálózathasználati szerződés megkötésének feltétele, hogy villamosenergia vásárlási szerződéssel, vagy kereskedői befogadó nyilatkozattal rendelkezzen."

    A tájékoztató semmilyen listát nem tartalmaz az ügyfélszolgálatokról, ahova be lehetne menni. Úgy tudtam, az ELMŰ Hálózati Kft is EON lett (legalábbis az igénybejelentéskor direkt írták, hogy mostantól velük kell majd tárgyalni, volt is emiatt csúszás).
    Az üfsz. telefonon természetesen elérhetetlen, legutóbb is 4 napon át kellett próbálkozni, mire sikerült beszélni valakivel.

    Tehát a kérdés: Miután elutaltam a 40 ezret, hova menjek, milyen papírokkal? Az MVM-hez akkor nem kell egyáltalán menni, csak a hálózat üzemeltetőjével van dolga az embernek HMKE esetén?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák