Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    Jól értelmeztem a tegnapi bejelentést, miszerint aki még odáig nem jutott el, hogy hálózatcsatlakozási igényt nyújtson be, annak nem lesz lehetősége visszatáplálni? Tehát aki már rendelkezik elvi engedéllyel és már csak a végleges engedélyre vár (vagyis már telefonon leigazolta az mvm tegnap délelőtt, hogy azt is elfogadták és következő héten érkezik a szerződéstervezet), azt nem érinti?
    Illetve még annyi a szépséghiba, hogy tegnap "derült" ki, hogy az eredeti tervben szereplő inverter kivezetésre került és újabb érkezett belőle, aminek egy picit változott a típusa (márka, teljesítmény nem), ezért tegnap délután újra elküldésre került a telepítő cég részéről az mvm-nél engedélyt kiadó kolléga részére (titkos másolatban voltam) közvetlenül és kérték a lehetőségek szerinti gyors újra engedélyezést, mondván, hogy csak a típusszám változott, műszaki paraméterek nem.
    Egyébként holnap telepítik a tetőre a rendszert (15kw, 36x405w panellel).
    Remélem ez minket már nem érint, mert júliusban szerződtünk, júliusban kaptunk csatlakozási engedélyt és most a napokban készült el a szerződéstervezetünk, amelyet remélem pár napon belül pontosítanak a típusváltozás miatt.
    Köszi a válaszokat előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák