Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdekakas

    senior tag

    válasz mauimagic #14347 üzenetére

    A készre jelentés be van adva február 25-én, ezt kábé másfél hónapja telefonon meg is erősítette az MVM ügyintézője. Hanem az az előtti lépést, a csatlakozási dokumentumot nem adta be a kivitelező, az elmondása szerint. A kivitelezőt ahogy hivogattam mindig mondta hogy be van adva, értsem már meg! Jelenleg pedig legutóbb elküldött a fenébe kábé, és ennyi.
    Ha tényleg be van adva hiánytalanul, akkor lehet hogy az MVM szarozik? (Egyáltalán mi az, hogy nem lehet a szolgáltatót elérni sosem?!) Ha tényleg nem a kivitelező a hibás, akkor nem akarom megfenyegetni. De ez hogy mindkét fél egymásra mutogat két hónapja, ez őrület! :W Igen, közel 4 millió forintom lóg a levegőben, fogytán a határidő, -és a türelmem is. Nem is fogom annyiban hagyni. Most e-mailt írtam az mvm-nek. Ha írásba adja, hogy a szolgáltató a hibás mert nem küldött be valamit, továbbítom a kivitelezőnek, és egyúttal megteszem a feljelentést is. Ha meg nem válaszol a szolgáltató, akkor valószínűleg azért nem válaszol, mert ő maga a ludas.
    Nekem amúgy semmilyen papírom nincs, a kivitelező azt mondta, mindent ő intéz, a szerződéskötést is, mivel meghatalmazást adtam rá.

Új hozzászólás Aktív témák