Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Hétvégén utána néztem egy kicsit jobban a magyar NBA kártya vásárlásnak. Gondolná a halandó átlagember, hogy 1200ft-ért veszek egy csomagot, bontok egy Doncic rookie kártyát, aztán jó világ... :D
    De tudtam, hogy nem lesz ez olyan egyszerű. Egyszer már naivan akartam venni egy Jordan 1-es sneaker-t. És ott kicsit átértékelődött bennem a sneaker piac. Akkor mélyre ástam, és eléggé képben vagyok most már, hogy mit-hogy.

    Most a kártyák terén annyira nem mentem mélyre, de ez is elég volt.
    Hát ez se átlagemberek szórakozása.
    Pedig gyerek koromban, 90'-es években emlékszem volt Pippen Toops kártyám, nem gyűjtöttem, valahonnan volt, kaptam. Unokatesómnak meg Rodman. Hmm kíváncsi vagyok mi lett azokkal a kártyákkal...

    Hát elég non-szensz, hogy egy csomag 7-10 ezer forint. De ha jól értem, itt dobozostul veszik/nyitják a magyarok is. Ami 80 ezertől a csillagos ég...250 ezres dobozok. Kisebb dobozok, amikben 20-30 kártya van, 35 ezer körül..
    Basszus... nemá. Az árak nagyon szerteágazóak, gondolom a sokféle márkájú, és kiadású csomagok, dobozok miatt.

    Néztem külföldi (amerikai) tutorial videót is. A srác mondta benne, hogy retail (boltból) esélytelen venni. Mindenki resale helyekről szerzi be a csomagokat.

    Gyűjti innen valaki a kártyákat? :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák