Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz jkrisztian #9030 üzenetére

    Ezt a videót megnézve látszik szerintem ennek az egésznek a rákfenéje: [link]
    Ez a 12 pack-os csomag, több mint egy millió forintba kerül ebay-en.
    A srác végigbontja a 12 csomagot, és végig csak a rookie kártyát várja. A base labokat félredobja mert üzletileg értéktelenek. Csinál három "stócot" ritkaságuk, és értékük szerint. És mivel base lap, egy AD, Lillard, Jared Allen lapot is kvázi félredob.
    Szóval a lapok több mint két harmadára kb tojik. Holott egy csomag 100.000 forint nagyjából. Én mint átlagember úgy tudnék örülni ezeknek.
    Meg tudom érteni azt amit ő/ők csinálnak, ez üzlet. Viszont így az átlag embereket teljesen megfosztják a kártyák hobbi gyűjtögetésétől. Vicces is, hogy a "hobbie" dobozok, csomagok a drágábbak. Holott, azt inkább nevezhetnénk üzleti csomagoknak ma már.
    És igazából az sem lenne megoldás, ha behoznának egy új termékvonalat a kártya kiadó cégek. Mert hiába próbálnák meg alulpozicionálni, új lenne, kezdetben ritka, tuti nem lenne képes elérhető áron maradni. :(

    Kértem árlistát egy magyar boltból, kíváncsi leszek.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák