Új hozzászólás Aktív témák

  • dt451

    csendes tag

    válasz #10726912 #21986 üzenetére

    Ma megjött a tesóm a táppal... plusz a teszteléshez kivettem a lapot a házból. A memóriafoglalatok felett ekkor szúrtam ki a három kondenzátort, amik enyhén púposodni kezdtek, és mintha oxidálódás nyomai látszanának a felületükön. Így az alaplapban már biztosan nem bízom. Bár láttam már púpus kondikkal évekig működni lapot, és memóriahibát sem generált a memtestek során a dolog...

    Van esetleg valaki aki nagy biztonsággal cserélgeti a kondikat? Nem volna baj tenni egy próbát, hátha menthető még a lap. Holnap azért egyszer még elindítom, mit mutat.

    Valaki tud nekem egy házilagosan kivitelezhető módszert tápegység bemérésre? Bár egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem a Hipro HP-W700WC3 adta meg magát... azért szeretnék biztosra menni. Nagyon masszív, nagyon stabil darabnak bizonyult idáig. Egyes tesztek szerint alázza azokat, amikre most pótlólagosan keretem volna. Ha házilagosan nem is tudom megoldani, egy megbízható szakihoz elvinném beméretni. Rászolgált, és jó esetben még évekig szolgálhatna.

Új hozzászólás Aktív témák