Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guiness

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nekem is hasonló gondom van a gépemmel, mint az elöző hozzászolónak. Délelőtt még használtam, este hazajövök bekapcsolnám és se kép semmi. A ventilátora a procinak felpörög, az alaplapon a kis zöld fény világít,tehát áramot megkapja.
    Elvileg kipróbáltuk a videokártyát másik gépben az jó. ott volt videojel, másik táppal kipróbáltam az egész konfigot, azzal se történt semmi változás, procit is elvileg kipróbálták nekem másik lapban az is jó ha minden igaz.

    Konfigom:

    -Asus K8N alaplap
    -MSI nx6200ax videokártya
    -AMD-s pontosan nem tudom milyen proci
    -256 mb és egy 512es DDR 400 ram

    Eddig nem volt ezzel semmi baj, aztán egyszer csak nem kapcsolt be, illetve nem mutat semmi képet semmi.(nincs videojel) Először kikapcsolni se tudtam csak tápkapcsolónál aztán utána azt hiszem portalanítottam kicsit és megjavult és hosszú gombnyomásra leállt. De kép nincsen, hangot nem ad ki az alaplap és a házon sincs speaker, legalábbis sehol semmi pittyegés.
    Most gondolkodom, hogy veszek új lapot, de azért megkérdezném, hátha mégis megoldható valamivel a problémám és nem kell 8000ért új lapot vennem. Ha kiveszem az elemet és visszateszem az segíthet ezen valamit(olvastam, hogy talán azt is érdemes kipróbálni), azt még nem próbáltam vagy inkább az mondható, hogy a lapom ment tönkre??

    Köszönöm előre is a segítséget.

    üdv:guiness

Új hozzászólás Aktív témák