Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz robi4040 #60 üzenetére

    Köszi, de ahogy látom, ezek refurbished állapotúak.

    Mindazonáltal azt gondolom, ha jó állapotú laptopok, akkor ezek ennyiért már megérik. :K

    Amúgy nem tudom mi ez a folyton passzív hűtésre recskázás, mikor némelyik telefonok is kaptak már aktív hűtést. Meg szerintem az Arm chipes laptopok is eljuthatnak arra a szintre, hogy kelleni fog bele aktív hűtés, mert a nagyobb teljesítményhez nagyobb fogyasztás fog párosulni.

    Teszem azt ott van egy Nintendo Switch ARM architektúrával és ott is tudták jól, hogy ha stabil teljesítmény kell, akkor elkél a ventilátor bele.

    Na most ha a Qualcomm is azzal fog izmozni, hogy márpedig az Arm Windows alatt játékokat is képes futtatni, mint bármelyik más rivális, szerintem nem lesz ördögtől való, ha kap egy ventilátort(nem muszáj mindig mennie, lehet azt paraméterezni, hogy böngészőnél be sem kapcsoljon). Aztán ezt a Frore AirJetet szívesen látnám ezekben, amiről a PH! is írt, még jobb is lenne a hagyományos ventinél. :)

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 Oled UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

Új hozzászólás Aktív témák