Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pdr755

    tag

    válasz ilias #5564 üzenetére

    Nekem ilyen előfizetésem van (KÜF flotta). Miért mennék bárhová is?
    Meg vagyok elégedve a yettel szolgáltatással, ha kapok hivatalos értesítést (nem valami senkiházi közvetlen értékesítő telefonhívását) hogy megszűnt ez a csomag, akkor áttérek másik yetteles csomagra.
    Nyilván többe fog kerülni, de ami engem illetne, a jelenleginek küfösnek nagyjából megfeleltethető csomag a yettelnél 10900 Ft lenne (most 6790 a küf)
    Nekem a küf lényege az volt hogy egy teljes értékű szolgáltatást (nem sebességcsökkentett, bármi más módon -a felhasználható adatmennyiségen túlmenően- korlátozott, csonkított alsópolcos sz*t) kaptam kevesebbért. Ha tovább nem lesz, akkor is teljes értékű szolgáltatást fogok vásárolni, csak többe fog kerülni.
    A forintleértékelődéssel, mesterségesen generált inflációval, etc. sokszor annyi kárt okoztak nekem az elmúlt 2 évben (nem a yettel) mint amennyit pluszba kifizetnék mobil előfizetésre, ami bár kellemetlen, messze nem a legnagyobb kiadási tétel amúgy se.

    Ezzel nem azt mondom, hogy nem lesz olyan aki nem hagyja ott a yettelt, ha véglegesen megszűnnek majd a küfös csomagok, de nem mindenki lesz.

Új hozzászólás Aktív témák