Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Degu82 #12015 üzenetére

    Semmivel nem olcsobbak a jatekok one-ra meg ps4-re, mint XSS/XSX-re meg PS5-re. Elofizu ara szinten azonos. Mivel mindegyik mostani gep visszafele kompabilis, tehat tudjak futtatni a prevgen jatekokat, es az aruhaz is azonos, igy a szolgaltatasok ara is azonos.
    GamePass: [link]

    Arrol, hogy hogy lehet a legolcsobban kihozni majd valaki mas ir valamit, vannak ra modszerek, de en nem vagyok ebben jartas.

    Reszemrol tenyleg egyszerusitenem ezt:
    Ha az a cel, hogy minel olcsobban meguszd, de azert a gyerek is oruljon, akkor veszel egy XSS-t, meg egy GamePass ultimate-et.

    Prevgen az ma mar szerintem abszolut nem eri meg, mert annyira nem olcsobb, mint amennyivel kevesebbet ad.

    Annyi, hogy ha nem tepi kette a csaladi kasszat, en biztos raszannam azt az extra penzt, es vennek egy XSX-et, nem szaroznek az XSS-el. Ez nem szamitogep, nem kell evente bovitgetni. Mostantol szamitva bo 5-6 evig biztos lehetsz benne, hogy majdnem minden fontosabb jatek meg fog jelenni ra. Tehat amit most veszel, az lesz 5-6 evig. Szerintem ilyen tavon gondolkodva megeri a felarat. Az XSS legnagyobb hatranya a relativ gyengesege mellett az 512GB-os hattertar. Kicsi. Max 2-3 komolyabb jatek a gepen es vege is, lehet torolgetni. Ha meg boviteni akarod, annak olyan ara van, hogy az XSS arabol meg a bovitokartya arabol egyutt siman kijon egy XSX, es akkor mar inkabb legyen az, erosebb/gyorsabb/jobb. Tehat ha mar XSS, akkor szerintem mindenkeppen az 1TB verziot vedd.

    Igazabol az XSS is elheto kompromisszum, ha tenyleg csak az szamit, hogy olcso legyen, de ettol fuggetlenul kompromisszum.

    Szoval, ha nem szamit semmi mas, csak hogy sokaig meguszd a dolgot, minel olcsobban:
    XSS + GamePass.
    Ha azert nem csak a penz szamit, de fontos, hogy relative olcso legyen a gaming:
    XSX + GamePass.
    Ha akarsz jatszani a SONY jatekokkal is (amik kozott azert nem keves baromi jo van, plane ha kihagytad a PS4 erat):
    PS5 + PS+

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák