Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Bad Pritt #15098 üzenetére

    "Most játszogatok az Xbox 360-as Symphony of the Nighttal"- kettő és fél. De tegyük ide a DS szériát és az Elden Ringet. Rangsorban DS1, ER, DS3, DS2.

    A Symphony of the Night egy csoda, Blasphemy 1-2 megvolt már?

    @.LnB: Nemcsak a narratív sétaszimulátorok és a mainstream open world posvány van (pont ezért nem veszek PS-t, mert ott csak ezt találom).

    Én ha játszom, játszani akarok, ez a két irányzat ami mellett pálcát törnek egyesek számomra nem játékok mivel nincs bennük kihívás, feleslegesen rabolja az időmet és semmilyen szinten nem tornáztatja az agyamat.

    Viszont ha leültetsz egy Monster Hunter elé akkor hónapokra eltűnök, mert nehéz, részletes, oda kell figyelni és fair módon büntet. Ugyanez a FROM, ugyanez egy aréna shooter (Halo Infinite, a COD sosem lesz balanszban) vagy egy Sea of Thieves, ahol mindennap tanul az ember egy új trükköt még akkoris, ha a legaljasabb módon rabolják ki.

    Én nagyon szeretem a játékipar jelenlegi állását mert tényleg minden igény ki van elégítve és már csak ízlésről érdemes csak diskurálni.

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák