Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz zozika84 #5309 üzenetére

    Kizárt. Nem is értem igazából ezt a szenvedést.
    Az meg már csak abszolút saját vélemény, hogy a ps-nek van olyan szintű fejlesztőbrigádja, hogy ha akarna, simán tudna csinálni egy méltó ellenfelet a cod-nak. Van rá minimum 6-7 évük. Legyen multiplatform, legyen szép, legyen fasza, legyen ingyen, mint a cod br, legyen playstation studios minőség már az első naptól, aztán lehet tarolni. Nagyon meglepne, ha pár év alatt nem tudnák megszorongatni a codot.
    Pláne ha még kap a játék pár extra dolgot, mint mondjuk rombolgató környezet (úgy, hogy ennek taktikai előnye is lehessen, de ne csak előre definiált helyeken lehessen rombolni), jó fizika, stb.

    De ezt tényleg csak a seggemből húztam elő, hogy szerintem ha nagyon akarná, a sony meg tudná csinálni.

    Szerk: az MS meg még könnyebben. Nekik ott a halo, ami egy kurva jó alap lenne. Az univerzum adott, már csak egy különálló, multiplatform multi kéne hozzá, aztán az is nagyot menne szerintem. Mivel kb minden már adott hozzá, illetve készen van, pár év alatt kész is lehetne.

    Szerk2: Ms gondolat folytatása: még arra is fel tudnák használni a dolgot, hogy piacot szerezzenek a ps-től, a'la itt a multi, ha kell a single meg a story is, vegyél szépen xboxot.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák