Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bad Pritt #6418 üzenetére

    Igazából jobb megoldás lehetne még az, hogy ha beviteli eszköz alapján (is?) szűrne. Mert mint írtam, sajnos ha most valaki PC-ről jön és kontrollerrel játszana akkor is a PC Pool-ba teszi be a játékost. Van egy két ismerősöm aki már szinte csak PC-n játszik és így ha egy csapatott akarunk alkotni, akkor mindannyian mehetünk a PC-s játékosok ellen.

    Legalábbis csak akkor ha nem Ranked meccset játszunk, mert akkor nincs lehetőség crossplay-ben játszani egy PC-s ismerőssel együtt. Amúgy igazából OW2 esetén nekem nem volt olyan nagy probléma kontrollerrel játszani PC-s játékosok ellen, de ez főleg a játékmechanikából fakadó dolog, mert azért egérrel ha olyan a karakter akkor pillanatok alatt szétkapnak bárkit.

    Ami még érdekes (de gondolom ez más játékoknál is így van), az teljes cross progression megléte. Mindegy hol játszol, egy a profilod és minden dolog ebben van.

    De itt alapvetően arra akartam még tegnap célozni, hogy ha már a ABK-en belül itt ez a rendszer ami így működik, akkor egy CoD-ba miért nem tudták ezt berakni? Még a cross progression-t megérti az ember, hogy a PS-es ex. tartalmak miatt, valószínűleg azt nem lehet, de egy matchmaking rendszere ez nem kéne, hogy kihatással legyen.

    Amúgy én CoD-al utoljára a 4 és 5-el játszottam még anno PC-n, így nem igazán tudom megmondani, hogy ezek a PS-es ex. cuccok mennyi valós extra dolgot, előnyt jelentenek valójában nekik és mekora hátrányt a többieknek.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák