Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz l.skywalker #8004 üzenetére

    Mondjuk a CMA hatalomgyakorlása pont nem mindig erről szól, és ezért már többen bírálták, mióta a Brexit után amúgy is megnőtt a feladatkörük.

    Lehet azt mondani, hogy ők a legszigorúbb szervezet, de azért néhány mondatuknál egyáltalán nem az látszik, hogy náluk egyensúlyban van a mérleg két oldala.

    Ezeknek a szervezeteknek nem az lenne a dolga, hogy érzelmeket gerjesszenek az emberekben. Hanem az, hogy száraz tények alapján megállapítsák mennyire torzulna a piac, vagy hogy más szereplőkre milyen hatással lenne egy felvásárlás vagy egyesülés.

    Mindemellett volt, hogy szerintem jogosan bírálták az EU engedékenységét. Itt viszont nagyon bulvár szintre megy le a felvásárlás körüli kommunikáció. Ebben meg a Sony is nyakig benne van.

    Szóval onnantól kezdve, hogy ennyi "indulat" van egy ilyen felvásárlás körül, nem várható el az emberektől, hogy ne vigyék bele az érzelmeiket a véleményükbe.

    Szerintem...

    Szerk.:
    Egyébként nekem tökre másodlagos, hogy mi lesz ebből az egészből, mert számomra majdnem hogy csak a Diablo érdekes, azt meg valószínű úgyis megveszem.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák