Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz Farkassacred #14232 üzenetére

    6 év alatt lett 30 milliós a gamepass tábor, és ez a pc-s xbox-os egybe. Mondjuk a számokat nem tudjuk, hogy a micronak ez mennyire érte már meg eddig is, vagy mennyire volt bukta.

    #14233 l.skywalker Nagyon sajnálom ha hiperérzékeny vagy, semmi olyat nem írtam, ami ászf-be ütközik. Azért nem lesz valaki troll mert veletek nem ért egyet. És nem egyedül nem értek egyet . . .

    [ Szerkesztve ]

  • .LnB

    titán

    válasz Farkassacred #14232 üzenetére

    Hardver fronton az Xbox most sem tényező. Sőt az előző generációt is csúfosan elbukták. Szóval ez, hogy két gyártó verseng, ez csak ilyen látszat, hallucináció. Nem verseng az Xbox a Playstation-nel, mert nem tud. Eddig is a Sony diktált. Ő emelt árat, ő jön ki folyamatosan a túlárazott kiegészítőivel.

    Ez a Gamepass viszont egy működőképes dolog. Nem hiába volt a Sony is beszarva az Activision felvásárláskor. Ráadásul a Gamepass ha jól tudom most is nyereséget termel nem?

    Szerintem két út állt az MS előtt a felvásárlások után. Vagy előáll PS ex minőségű ex játékokkal, és exkluzivitás révén megpróbál hw-t eladni. Ez rohadt nehéz. Az Insomniac szivárgás óta meg kiderült, hogy rohadt drága dolog is. Vagy a másik, hogy teljes gázzal a GP-re lép. Mondjuk azt furcsállom, hogy a COD-ot nem pakolja be rögtön GP-be. De valahol érthető, mert azt minden évben, minden áron megveszi, egy óriási, elvakult réteg. Valószínűleg az nagyobb bevétel.

    Egyébként meg számomra tök érdekes, hogy még is a Playstation-ről sugárzik az a kép, hogy pánikolnak, átszerveznek, és nem tudják, hogy mit csináljanak. Öntik a remake-et, mert kevés ráfordítással hoz egy kis zsét. De valahogy nem látni a jövőképet, amerre a PS tart. Biztos azért, mert mögöttük nem áll egy akkora cég, mint a Microsoft. Ezért ők vékonyabb jégen is táncolnak.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák