Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz Döglött Róka #15144 üzenetére

    Inkább az nem tetszik hogy beleálltam az Xboxba, hogy az a játék minőség amit hoznak kevés.
    A következetlenséget meg azért nem érted, mert te már semmit nem is vársz el ezek szerint. Jönnek a játékot, de ez kevés. De még így is fél kézzel veri az xbox-ot és még így is szívnak.

    De akkor is ugyan úgy leírtam, hogy a Sonytól is kevés ez.
    Nagyon jó példa a HZD erre, mert kb azt a szintet tudják hozni az Xbox játékok. 1-2 dolog jó, nagyjából működik a játék, már amikor működik, de nem nagy eresztés.
    De abban egyet értek, ha nem is antisystem seller(kajak beleégett a fejembe), nem egy HZD és HFW miatt fognak PS-t venni az emberek.
    De látszik hogy ez úgy általánosságban kevés ezért nem is fogy az Xbox, csak ott még a folytatások se jönnek mert nincs mit folytatni.
    Én nem szeretem de azért a Spiderman2 jól fogyott és rajongók meg is voltak vele elégedve. Tehát ott még mindig csurran cseppen valami. Nioh-t kedvelőknek is tetszik most a Ronin de külső szemmel inkább húzom a számat.
    Ezért is írtam hogy én megértem ha valakinek most kivan a töke a jelenlegi gaminggel, főleg PSen most, mert nem ez van megszokva. Jönnek a masodvonalbeli játékok amik mellé kellenének a nagyágyúk.

Új hozzászólás Aktív témák