Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Szabi® #3227 üzenetére

    Igen. Ez fontos, hogy másnak máshogy praktikus. És sosem fog számítani, hogy végül ki volt az "okosabb". Nálam is van egy limit a digitális tartalomban, mert a cloud gaming/game streaming vonalat már nem tudom fogyasztani. Ellenben a másik irányba is hasonló vagyok, nincs optikai meghajtó a gépemben, csak a konzolokban. Az X360-ba elvétve teszünk lemezt, főleg Kinect játékokat, de az XoX-ben 2 éve sosem járt DVD, előtte XoS volt, amibe csak a Destiny 1-et raktam be egyszer. Ha veszek PS5-t, abból is csak digitálisat, így az egyébként jól működő használt lemezes piac hidegen fog hagyni ill. ha új Xbox-ot veszek, abból inkább XsX-et, de lemezt oda sem hiszem. Nintendo érdekel még, ott mondjuk a kártyák tárolása nem olyan vészes, de a gyerekek már kezdenek felnőni :DDD

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Szabi® #3227 üzenetére

    Mert a digit tartalmat nem tudod előre letölteni? Sőt, akár külső merevlemezen is tárolhatod, akkor több külön külső merevlemezre is kimentheted az egész digit libraryd ha ez a fétised.

    részemről én lemezesen veszem meg a címek nagyját, mert én főleg a single player egyszer játszós játékokat szeretem. De a kis indie címeket, sokáig nyüstölt címeket meg digitálisan (pl gt adott része, stb) mert azokat sokszor előveszem s évekig elvagyok velük, nem akarom eladni soha…
    aztán ha van valami olyan játék ami ugyan single de nagy becsben tartom abból meg gyüjtői kiadást veszek azt megy a vitrinbe :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák