Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz nozs23 #6 üzenetére

    #6:
    Teljes mértékben egyetértek, bootolni kellene MacOS-t.
    Én használok egy M2-es Macbook Air-t, ha menni kell valahová és kell a gép.
    Továbbiakban egy CTO M1-es Mac Mini-t asztali gépnek, ha tényleg dolgozni akarok :D
    Van még egy iPad Mini 6-osom, mert tizen x évnyi Wacom után ki akartam próbálni ezt az alternatívát, de a hordozhatóság végett a Mini volt a leg előnyösebb. Ezutóbbi meggyőzött, grafikai munkákra azóta nem használok mást, kivéve az Adobe PS-t, de azt csak Mac-en, mert az iPadOS alternatívája (jobb szót nem tudok rá mondani, hiába Original) katasztrófa.

    #7:
    Ami azt illeti, senki, ebben az értelemben. Hogy miért? Mert ez volt Steve Jobs álma. Azt mondta, egy napon az iPad ki fogja váltani a laptopokat. Ehhez a hardver már évek óta megvan. Sőt, a szoftver is. Csak e kettő nem ugyan azok a gépen :))

    #8:
    Olcsóbb alternatívákat mindig kínálnak, nézd csak meg a jelen cikket is, amihez kommentelünk. De! Ha normális méretben létezik iPad (mert létezik), akkor miért nem tudnak egy legalább olyan minőségű dokkolót csinálni hozzá, mint maga a Macbook? Szerintem mind az MK, mint a Portfólió egy rakás sz@r, saját tapasztalataim alapján. Egyszerűen nem lehet velük / rajtuk dolgozni megfelelően (hozzáteszem: mind a nagy Mac-hez, mind a Macbook-hoz csak Magic Trackpad-et használok).
    Ami pedig a Macbook Pro-k teljesítményét illeti, valóban, kell oda aktív hűtés. De! Már pár gyártó egyszerű telefonba is belepakolta ezt. Az iPad-el szemben pedig sosem volt elvárás a vízállóság, így nem látom akadályát annak, hogy beépítsenek egy ventillátort.
    ... pontosabban de, látom az akadályát, de azt már csak úgy emlegetjük, mint üzletpolitika...

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák