Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz 30z.Samu #18998 üzenetére

    Hogy legyen egy counterpoint is, szerintem a Yoshi megérte az árát, pedig digitálisan vettem, többért. Azzal a fenti állítással egyet tudok érteni, hogy nem nehéz játék, még normál fokozatosan se lesz vele komolyabb gondod, nagyjából 10, max 15 óra alatt végigmész rajta nyugodt tempóban, alaposan körülnézve. Ugyanakkor ha elkap a collethatlon része és elkezdesz mindent összeszedni már lesz benne kihívás és a játékidő is szépen felkúszik.

    Ami nekem nagyon tetszett benne, hogy elképesztő módon kreatív és változatos az egész, öröm csak úgy nézelődni a pályákon, hogy mit hogy oldottak meg, milyen kézműves módon van összerakva minden. Aztán amikor visszafelé mész a pályákon és látod, hogyan "csaltak", hol vannak a ragasztások, hol tevékenykednek a shy guy-ok azért, hogy szemből a pálya éljen. Random példa, amikor ott egy kis kartonbokor és felette egy pillangó repked, aztán visszafelé haladva látod, hogy azt a pillangót egy shy guy lebegteti egy hurkapálcával.... haláli :D

    A coop megoldás is tök jó, hogy tudja az egyik játékos a másikat cipelni, így ha mondjuk gyerekkel játszol és jön egy nehezebb szakasz, akkor a hátadra kaphatod. Viszont ez a funkció nincs jól megkötve, valami gombhoz kéne rendelni, mert állandóan véletlenül is egymás hátára ülnek a karakterek és az elég bosszantó tud lenni.

    Nem életem játékélménye, de teljesen korrekt darab, 8/10-et simán megérdemel.

Új hozzászólás Aktív témák