Új hozzászólás Aktív témák

  • ataribalint

    csendes tag

    Sziasztok!

    Adott egy DELL N7010 es lapos. 3,5 éve van meg, eddig hibátlanul tette a dolgát, mostanában azonban előjön egy igen idegesítő probléma.

    A tünetek: A kép csíkozódik, elfeketedik, majd visszajön és kiírja, hogy a vga eszközillesztő nem válaszolt, majd hiba után helyreállt. Ez sajnos csak a kezdet volt. Azóta nem jön vissza a kép, csak elfeketedik, vagy csíkozódik és csókolom. Kikapcsol a gép majd nem bírom bekapcsolni, ledek világítanak, venti felpörög, HDD kapcsol, de kép nincs. Azonban előfordul hogy időnként mégis bekapcsol, és működik, de határozatlan idejű a dolog van hogy 2 napig jó, van hogy 2 percig, és újra kezdődik előröl.

    Én első körben tápra gyanakodtam, hogy nem kap elég áramot a VGA, mert ebben az esetben csinálhatja ezt. Örülnék ha csak ez lenne a probléma. De sajnos valószínű hogy az integrált kártya haldoklik... A kérdésem az lenne, hogy lehet e ezt a problémát olyan árban orvosolni, hogy még megérje... És hogy valóban az lehet e probléma forrása amire én gondolok.

    Természetesen, nem találgatni szeretnék, csak egy gyors elmélkedést, hátha találkozott már valaki ilyen problémával. Utána szervizbe viszem.. És itt jönne a második kérdés... Foglalkozik itt valaki laptop szervizeléssel és az esetleges VGA reballal itt PESTEN ?

    Köszönöm, Szép estét!

Új hozzászólás Aktív témák