Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,
    monitorváltás előtt állok és egy 4k 144Hz IPS lesz valószínűleg a kiválasztott. a jelenlegi 1070Ti megnyekkenne alatta, a többi hw marad, viszont egy Inno3D 4070 X3-ra szeretnék váltani, ha megérkezik (még csak Ti van, de a simát tervezem). elég sok régebbi játékot nyúzok, így az fps általában rendben lenne. viszont újabb AAA címekhez kevés lesz, így nem tudom, hogy hogyan fog viselkedni a monitor (vagy az LG C1).
    4k 60fps meglenne sokszor, de ahogy olvasgatom, a natív képfrissítést kellene belőnöm, vagy annak egész osztóját, jelen esetben 77fps vagy 48fps-t, hogy ne legyen tearing meg egyéb probléma. ha nem tudom tartani a natív képfrissítés által várt fps számot, akkor mire számíthatok fenti két fps számmal? tegyük fel, hogy az avg és a 0,1% low is megvan ennyi.
    tud VRR-t a monitor, G-sync elvileg van.

    ui.: 10 éve 1080p-n játszom, így fogalmam sincs, hogy ma hogy viselkedik egy lefelé történő skálázás. ha 4k helyett 1440p-n hajtok néhány játékot, akkor annak van érdemi hátránya a megjelenítésben? 32" és megfelelő távolság esetén azt gondolnám, hogy nem gond.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák