Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz arty #40 üzenetére

    Megértelek. Komolyan. De megértem azt is, hogy egy totál új hw esetén, ezek megint követni fogják a fillérfckr politikát és a lehető legolcsóbban akarnak belőle legyártani borzalmasan sokat. Aztán ha majd teletolták vele a piacot, lesz belőle OLED verza is... már akinek ez fontos, mert nem is kevesen tolják dokkolva ám.

    Pl. eközben az apple az értelmezhetetlenül túlárazott VR szarjából, már most látszik, hogy képtelen lesz legyártani indulóban annyit amennyit szeretne, mer' hát a Sony gyárt bele displayt. Na nem mintha sw lenne rá, mert lehet átportolni rá mindent is, meg 0-ról fejleszteni rá. Fogalmam sincs ki lehet a célcsoportja egy átlag vásárlónak reklámozott termékkel, ami amúgy 1.6 milla és nem éppen gagyi konkurensei vannak.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

  • gliskard

    senior tag

    válasz arty #40 üzenetére

    GB, GBC de a késöbbi HW-ek esetében is megtapasztalta a Nintendo, hogy mennyit számít a HW ár és milyen fontos az SW-k esetében az eladott darabszám. Anno a GB, GBA majd a DS és a Wii is pénzjegynyomda volt. Switch esetében a platform exkluzív játékok olyan mennyiségben mennek el amit más multiplatform címek sem nagyon tudnak elérni.

    Ez a kettő csak együtt működik. Kell egy relatív olcsó HW és hozzá megfelelő SW-k amiknek a kombinációjával elég széles fogyasztóréteget el lehet érni és ha jól csinálják, akkor ezek gerjeszteni fogják az eladásokat mind a HW mind az SW oldalon.

    Kihozhat a Nintendo egy minden földi jóval ellátott HW-t csak éppen az drága lesz és töredék mennyiséget tudnak csak eladni, ez pedig visszahat az SW-re, mert egy lényegesen kisebb csoportnak tudnak csak árúsítani.

    Az olcsó HW miatt tudott a Nintendo a PS, XBOX és a PC mellett második/kiegészitő otthoni konzol lenni (nem kimondottan m.o-on), mert belefér a 'költségvetésbe'.

Új hozzászólás Aktív témák