Új hozzászólás Aktív témák

  • speed471

    aktív tag

    válasz Julot #22464 üzenetére

    Samsung watch 5, Samsung watch 6, Apple watch.

    Sajnos a sportfunukció mindegyikbe benne van, ami esimes és megbízható ezek az okosórák, a napokban volt szerencsém kipróbálni a 47mm Samsung watch 6 classikot és ugyan az a bajom mint eddig; tele van felesleges dolgokkal mint sport funukciók+ egyébb butaságok, ezek miatt az óra magas.... ( szerintem ) bár ízles kérdése.
    És a bajom hogy a sok funukciót nem használnàm ki, pedig tetszik az óra.
    Nekem a kocka óra jobban be jön, de nem fogok e miatt apple watchot venni, más okosóra nincs a piacon amely esimes és működő képes is! Samsung watch 4-nek már vannak hibái az egyik a túlmelegedés. A huawei watch 3-at szándékosan nem említettem meg, van baj náluk..

    Ez jelenleg a piac... Kezdjünk el gyártani okosórákat amelyekbem az nfc, wifi, lte, és az esim a lényeg! Meg a megbízhtóság, szerintem nagy a piaci hiány.
    Nem is értem miért nincs ilyen okosóra, az aljáról a mérésekért felelős szenzorok mindjart lekerülnének, ez által laposabb lenne az óra, + elérnénk kicsit nagyobb akku üzemindőt :)

    Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."

Új hozzászólás Aktív témák