Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaplar55

    csendes tag

    válasz csaplar55 #24021 üzenetére

    Kettőre szűkíteném a feltételeket: hívás fogadás indítás, és minél hosszab készenléti idő. ( nem az az idő kell, amit megadnak az adatlapon, hanem amit ténylegesen tud a tapasztalaok alapján)
    Köszönöm előre is !

  • MC Pite

    veterán

    válasz csaplar55 #24032 üzenetére

    Szerintem nincs ilyen, ami mikrofonos hangszórós, max a gagyi kínai fér bele, 2-3*oda inkább a normális márkáknál.
    Példát nem tudok, engem a Xiaomi és Huawei órái se tudták megtartani 2-3 éve, ezek alatt nem is próbáltam/olvastam, az a kevés input ami ilyenektől jött, katasztrófa volt.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

  • MC Pite

    veterán

    válasz csaplar55 #24038 üzenetére

    Rengeteg szempont van még ami hasznos lenne.
    Én elsősorban a (használt) garminokkal kezdeném.

    Szeretem hogy kiforrott, megbízható az órákon is a se, illetve a Garmin connect is. Baromi hosszan látni az üzeneteket, és tudok rájuk sablonokkal válaszolni - ez nem tűnik hasznosnak, de az igen, nem ,köszi, elindultam, úton vagyok, nem kell semmi a boltból, a kedvenc emojik, stb pont megférnek amiket válazolni szoktunk pár gombnyomásra. Az 5 gombos modelleket nagyon gyorsan lehet kezelni, mert csomó kombináció van, meg úgy rakod össze a menüt, hogy csap párat kell fel vagy lefelé nyomni.
    Sportra, navigációra nem kérdés, minden egyéb szolgáltató kompatibilis vele (kajankövetés, útvonalak, bármi). Habfejlődni, fogyni, stb akarunk, ingyen kínál sok olyan dolgot, ami másutt fizetős.
    Egészség követés terén szerintem potensek, hrv, Body Battery, edzés felkészültség, stb tényleg egész jól használható, a BB eleve köröket ver hasznosságban és pontosságban sok konkorenciára.
    Többféle kijelző technikát kínálnak, ami megint nagyon hasznos - bizonyos sportot űzőknek meg feltétel, és sokféle design és orientáció van (ellenben olyan márkákkal, ami 30-300e Ft-ig alig tér el, plusz nem ezer féle modell van, hanem 1-1 modellnek van több változata - karcálóbb anyag, nagyobb memória, térképes vagy nélküle, nfc fizetés vagy sokat verzió vagy sima, stb. Sokkal tisztább a portfólió, és könnyebb frissen tartani, mint sok tucat alig különböző modellt. És a frissítés nem kamu, az én Instinct 2esemre 1-3 havonta jönnek javítások, újnfunkciók folyamatosan, ahogy a legtöbb Garmin órára; azbén kezelésim ma negyedével legalább hosszabb mint mikor megjelent az óra.

    Strapabíró, remekül olvasható vonalon az Instinctek, színesebb, elegánsaggon a Fenixek vannak, ettő olcsóbb de az aktív vonal tetején a Forerunnerek (ezek az 5 gombos keménymag) . Hibridek főként a Vivomove vonalon, okosórásabb vonal a Venu széria. Vivoactive középen helyezkedik el.

    Leggyengébbek üzemidőben az olcsóbb Vivomoveok, heti 2 töltés kell átlagos használatnál, Vivoactive és Venni már legalább heti szintre tolja, az ötgombosok 2-3 hétig elketyegnek.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák