Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    Múlt héten kicsit belemélyedtem a telefonvásárlásba, hogy mit volna érdemes vegyek magamnak jövőre. 2 opció maradt, egyik pont a Nord 3 a másik az Iphone 14 pro max.
    2,5 éve egy Samsung A72-őt nyúzok, de elképesztően sokszor fagyott le az android rendszere kezemben, rengetegszer van feloldási problémája (már kb. a vásárlást követő első napok óta). Ezért is gondolkoztam el Iphone-ra váltáson.

    Férfi létemre kicsi kezem van, de annyira megszoktam ezt a ~ 6.7 inches képernyőt, hogy kisebb, kompaktabb már nem kellene.
    Én annyit vettem le teszteknél, hogy a Nord 3 szép képeket csinál, este is, viszont a videórögzítés minősége elég gyatra, főleg rosszabb fényviszonyok mellett. Ezt "leszámítva" szerintem teljesen rendben van.

    A 128 gb-os verzió a napokban 150e ft volt, szerintem ennyiért most nincs jobb választás, biztosan ki lehet fogni majd jövőre is akciósan.

  • rwin5

    őstag

    válasz vacs #43 üzenetére

    Tudom, Nord3 akkor lesz, ha veszek új kanapét is, ha a kanapéról lemondok, akkor lesz 14 pro max. :DDD valamit-valamiért :D Még ezt eldöntöm jövőre, de ez a 2 telefon van a fókuszban a leírtak függvényében. Az elmúlt 1 évben már csak navigációra, és e-mailre használom a telót, ezért a Nord3 is tökéletes nekem, még megálmodom.
    Igazából se az új kanapé, se az 14 Pro max nem létszükség a jövő évemet nézve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák