Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz conair #2930 üzenetére

    Proxyval szerintetek menne?
    Proxyval alapból nem látszik, hogy ki használja, de proxytól függ, hogy lehet-e differenciálni a proxy előtti klienseket. A szolgáltató ezzel nem foglalkozik..

    Ha simán megosztod a netet egy routerrel vagy ICS-sel, akkor azt látja a szolgáltató, hogy a router forgalmat bonyolít. Azt nem tudja megmondani, hogy egy-egy forgalom mögött milyen kliensek állnak. A MAC cím klónozásának értelme nincs, mivel a szolgáltató nem is látja a kliensek MAC címét, csak a routerét. Esetleg a forgalom elemzésével és összefüggések keresésével lehet megmondani, hogy több kliens van.
    Ha nem fenyegetett meg konkrétan a szolgáltató, akkor nem kell foglalkozni vele, mert ők sem foglalkoznak ezekkel. Akkor van esetleg gond, ha kijönnek a helyszínre szerelni, és látják, hogy az egész környéknek te szolgáltatod a netet. :)


    Blackhole13: kicsit zavaros, de ha az a kérdés, hogy össze lehet-e kötni router nélkül a gépeket, és hálózatot kialakítani a két gép között (mellyel akár játszani is tudtok egymással), akkor a válasz igen.

    [Szerkesztve]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák