Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Lortech #3098 üzenetére

    Router már van (régen cserébe kaptam más termék helyett) st lab.
    Viszont a webstar modem usbn csatlakozik a géphez. Van rajta még egy ethernet nevű csati hely (olyan mint a routeren a wan). Viszont ez a sz.r csak usbvel ad netet.
    A gond az, hogy annó a routert állitgattam (mig kinem halt a másik gép) az pöpec volt elsőre. Viszont ezzel a webstar (scientific atlanta dpc2100r2) nevű csodával nem igazán boldogultam. Viszont így tudok-e ezzel hálózatot csinálni, és akkor, hogy tudom a netet osztani. [link]. Net van, de ennyi. Adtak hozzá lemezt, de nem minden menü elérhető.
    Az st routernél 192.168.1.1-nél beadta a html menűt és minden jó volt. Mint mondtam ezzel a csodával nem megy. Csodálom, hogy van netem.
    Ezért kérdeztem, hogyan kellene.
    Novemberben lejár a szerződésem. Az a kérdés, hogy ezzel a webstárral tudok-e normális netet 2 gépre és hálozatot (akár vezetéknélkülit akár vezetékest.) Esetleg kérjek adsl-t ( szereld magad csomagban) akkor venni valami vezeték nélküli modem-router combót (javaslat, linkel? [link] mondjuk ezekből) és hozzá két [link] (ilyenből valamelyik, v [link] ez) és kész a hálózat és net megosztás.

    Ha sok butaságot írtam akkor sorry, de mint írtam nem nagyon értek hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák