Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Butthead

    csendes tag

    Üdv, all!

    Routerrel van megosztva itthon a net, és a következő gondjaim vannak:
    1. Az emule alacsony ID-vel csatlakozik, holott beállítottam a port forwardingot a megfelelő portokra. "Your 4662 port is not reachable. Please review your network config." <- ezt írja. Próbáltam más portokkal is, úgy se jó. Router nélkül, mikor közvetlenül az adsl modemre csatlakozik a gépem, akkor magas ID-m van. Már többször is reseteltem a routert, és újra beállítottam mindent, de nem segített.
    2. A Skype nem mindig tud csatlakozni, van, hogy újra kell indítani a gépet, és még akkor se biztos, hogy csatlakozik, de ha csatlakozik, akkor se működik tökéletesen, a minap is hiába írtam üzenetet, nem kapta meg az illető, pedig mindketten online voltunk.
    3. Az ie-ben néha 1 napnyi kapcsolat után elmegy a net, a "lap nem jeleníthatő meg" üzenettel. Ilyenkor csak a gép újraindítása segít, pedig a kapcsolat él, az Azureus pl. működik...
    Egyébként Kerio tűzfalam van, de ennek nem hiszem, hogy sok köze lenne a problémához, mivel közvetlen, router nélküli kapcsolat esetén nincs semmi gond.
    Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja? Az alacsony ID zavar a legjobban.

  • Butthead

    csendes tag

    válasz rdi #3581 üzenetére

    Tuti, a 4662-es TCP és a 4672-es UDP portra, de próbáltam már 50 000 fölötti portokkal is.
    Nem fix ip-s a gépem, dinamikus.
    A Kerio akkor is megy, amikor router nélkül kapcsolódok a netre, akkor pedig magas id-m van... De lehet, hogy kipróbálom úgy, hogy letiltom az emule indításának az idejére.

Új hozzászólás Aktív témák